Nyopprettet stilling som prosjektselger entreprenørmarkedet i Oslo og Akershus.

Utleiesenteret A/S, Høydespesialisten A/S, Akershus Utleie A/S og Akershus Modul A/S fusjoneres til ett selskap 01.01.2018. Selskapene driver primært med maskinutleie til bygg- og anleggssektoren og har en sterk markedsposisjon allerede, og som vil styrke seg betraktelig etter fusjonen.
Det nye selskapet får hovedkontor i Drammen og avdelingskontorer i Kongsberg, Oslo og Gardermoen, og blir Østlandets største leverandør av utstyr til det profesjonelle markedet.
I 2016 hadde selskapene en samlet omsetning på kr 350 mill. kr.


Har du erfaring fra bygge- og anleggsbransjen, er kanskje prosjektleder/annleggsleder og ønsker nye utfordringer i utleiebransjen, da er det deg vi er ute etter.

ARBEIDSOPPGAVER:

 • ansvar for anbud og prisberegninger på større prosjekter hos landsdekkende entreprenører
 • operativt salgs- og resultatansvar for Utleiesenterets produkter til bygg- og anleggsbransjen
 • kartlegge og følge opp nye prosjekter samt følge opp pågående
 • utvikle gode relasjoner med, og være rådgiver/støttespiller for kundene
 • aktivt å bidra til at Utleiesenteret når sine fremtidige salgsmål

DU:

 • har god økonomiforståelse, forretningssans og ser deg selv som «kremmer» og kan jobbe med anbudsprosesser i større prosjekter
 • er strukturert – men samtidig utålmodig etter å skape resultater, og er trygg på oppsøkende virksomhet
 • har gjerne bred erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, gjerne prosjektleder/anleggsleder
 • er vant til å jobbe selvstendig, er kontaktskapende og effektiv, god miljøskaper internt og relasjonsbygger eksternt
 • er god kommunikator, muntlig og skriftlig både på norsk og engelsk

VI TILBYR:

 • en selvstendig, utfordrende og utviklende nyopprettet stilling i en organisasjon i meget sterk vekst
 • spennende produkter i en bransje med stort markedspotensial
 • høy grad av selvstendighet hvor du vil være med å utforme din egen stilling
 • et godt og uformelt miljø med et nettverk av gode og dyktige kollegaer
 • konkurransedyktige betingelser samt gode pensjons- og behandlingsforsikringer

 

Nøkkelord Proffselger, Entreprenørvirksomhet, Prosjektselger, Salg og anbud, Utleiebransjen,
B2B selger, Anbudsbesvarelse, Bygg og anlegg
Bransjekategori Håndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk
Bransje Bygg og anlegg
Alternativ bransjekategori Salg / Markedsføring
Alternativ bransje Tjenestesalg

Om denne stillingen

Arbeidsgiver Utleiesenteret AS
Persveien 34
0581 Oslo
Nettside www.utleiesenteret.no
Facebook
Arbeidsplass Oslo, Alnabru
Tittel PROSJEKTSELGER
Sektor Privat
Omfang Fast
Antall stillinger 1

Søknadsfrist:  26.11.17
Søk her

Innovativ solenergissatsing

 

 

Akershus Utleie har innviet sitt nye bygg på 4.500 kvadratmeter, i Gardermoen Vest Næringspark, på Moreppen. En helt ny solenergifasade er med på å gjøre bygget selvforsynt med energi.
Daglig leder i Akershus Utleie, Alfred Bakken, møtte Carl Andreassen og Eystein Slettebakken i Green Energy i april 2016, på et ecoINSIDE-arrangementet om solenergi i landbruket, i regi av Solenergiforeningen, Norges Vel og Aurskog-Høland kommune.
Dette var starten på et tett samarbeid som har ført til realiseringen av Norges første CIGS-fasade-anlegg. Innovasjon Norge har begge bidratt med midler til prosjektet, der IFE også har vært en sentral samarbeidspartner.
Daglig leder Trine Kopstad Berentsen i Solenergiklyngen og generalsekretær Ragnhild Bjelland-Hanley i Norsk solenergiforening har besøkt det topp moderne anlegget, som ble offisielt åpnet av Nannestad-ordfører Hans Thue.
På hovedbildet over står adm. dir Eystein Aspesletten i Green Energy foran «sol-fasaden», sammen med daglig leder Trine Kopstad Berentsen i Solenergiklyngen, generalsekretær Ragnhild Bjelland-Hanley i Norsk solenergiforening og daglig leder Alfred Bakken i Akershus Utleie.
Selvforsynt med energi

 

Daglig leder Karl Andreassen i Green Energy har levert solenergianlegget til det nye bygget til Akershus Utleie.

 

Av byggets totalkostnader på 70 millioner kroner, utgjør 10 millioner investeringer solenergi og et biobrenselanlegg. 1372 paneler med solceller har en samlet installert effekt på 370 kW. I tillegg har bygget har et flisfyringsanlegg for oppvarming av vann. Enova har bidratt med et tilskudd på 1,9 millioner kroner for en forventet elproduksjon på 135.000 kWh/år.
– Vi er selvforsynt med strøm på årsbasis. Oppvarmingen skjer med biobrenselanlegg, forteller daglig leder i Akershus Utleie, Alfred Bakken.
Green Energy har vært totalleverandør av solenergianlegget. Det er installert CIGS-solceller (kobber-indium-gallium-selenium) både på yttervegger og tak. De lysfølsomme CIGS-solcellene utnytter flere farger enn tradisjonelle C-Si-solceller, noe som gir en jevnere energiproduksjon.
Smartere montering
Nannestad-prosjektet har også utløst utviklingen av en innovativ montasjeteknologi. Det nye montasjesystemet, med forenklet montasje og vedlikehold, er også betydelig mer robust i forhold til belastning fra vind på fasader og snø på tak.
– Denne solenergiløsningen som vi ser her i Nannestad, har potensiale for spredning til store deler av byggsektoren, mener daglig leder Trine Kopstad Berentsen i Solenergiklyngen.

 

 

Leieavtale for 60 millioner

25.04.17
Utleiesenteret AS i Drammen har sikret seg en treårig rammeavtale med Isachsen Gruppen.
De blir dermed én av to hovedleverandører til entreprenørkonsernet de tre neste årene.

Markeds- og kontraktsleder Håvard Kjendseth i Isachsen (t.v.) har akkurat signert en tre års rammeavtale med salgs- og markedssjef Morten Dahl hos Utleiesenteret AS.
(Foto: Utleiesenteret AS)

KOBBERVIKDALEN – DRAMMEN:
Utleiesenteret AS har 37 ansatte på avdelinger i Drammen og Kongsberg.
Selskapet slo seg nylig sammen med Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie.

– De tre firmaene er nå med omsetning på over 300 millioner kroner Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet, med nærmere 1000 lifter og 100 gravemaskiner til disposisjon, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl i en pressemelding fra Utleiesenteret AS.

Tre år rammeavtale med Isachsen

Den nye rammeavtalen med Isachsen Gruppen er en av de største langsiktige avtalene Utleiesenteret AS har inngått.

– Vi har vært en av mange leverandører som har leid ut maskiner og utstyr til Isachsen. Vi er svært fornøyd med at selskapet nå har valgt oss som én av to hovedleverandører de tre neste årene. Dette er helt klart med på å styrke vår posisjon i entreprenør- og anleggsmarkedet, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl.

Han anslår at det her vil dreie seg om en avtale til en verdi av rundt 20 millioner kroner hvert av de tre neste årene.

Velger fleksibilitet

Isachsen Gruppen har drøyt 600 ansatte og base i Nedre Eiker. Selskapet en del av det nylig fusjonerte selskapet BetonmastHæhre, som blir en av landets største bygg- og anleggsentreprenører med over 2.200 ansatte og nærmere 10 milliarder kroner i omsetning. Nylig kjøpte konsernet også anleggsgartnerselskapet Steen & Lund AS i Lier.

– Hvorfor Utleiesenteret?
Det handler om fleksibilitet, tilgjengelighet og service. I tillegg er det også en fordel for oss at selskapet nå har avdelinger og tilgang til utstyr både i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, sier Håvard Kjenseth i pressemeldingen.

Han er leder for marked og kontrakt i Isachsen Gruppen.

E134-kontrakt til Utleiesenteret

21.03.17
Utleiesenteret AS i Drammen har fått i oppdrag å levere maskiner og utstyr i forbindelse med utbyggingen av den siste E134-parsellen Trollerudmoen-Saggrenda i Kongsberg.

E-134

Prosjektselger Marius Johansen (t.v.) i Utleiesenteret AS og prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg kommer til å samarbeide tett i tiden som kommer.
Foto: Utleiesenteret

Like før juli i fjor kjøpte gründerne og investorene Rune Isachsen og Terje Stykket over halvparten av aksjene i utleieselskapene Høydespesialisten i Oslo, Akershus Utleie og Uteleiesenteret i Drammen. De tre selskapene er dermed samlet sett Østlandets største leverandør av utstyr til det proffe markedet med nærmere 1000 lifter og 100 gravemaskiner til disposisjon. Totalomsetningen er på over 300 millioner kroner.

Nå har Utleiesenteret AS, som har 37 ansatte fordelt på Drammen og Kongsberg, sikret seg en ny storkontrakt, nærmere bestemt i tilknytning til E134-utbyggingen på Kongsberg.

Det dreier seg om en leveranse til de tsjekkisk-norsk arbeidsfellesskapet Metrostav, HAG Anlegg og Bertelsen & Garpestad som nylig inngikk en kontrakt til en verdi av 643 millioner kroner for å bygge ut siste E134-etappe på Kongsberg; den fem kilometer lange parsellen Trollerudmoen-Saggrenda.

Parsellene inneholder to tunneler og en bro. Hele veiprosjektet skal etter planen stå ferdig høsten 2019.

– Dette er en betydelig leveranse for Uteleiesenteret, og vi ser fram til å samarbeide med de tre selskapene i arbeidsfellesskapet, sier salgssjef Morten Dahl i Utleiesenteret i en pressemelding.

– Vi har tidligere jobbet tett med Utleiesenteret, og vi er veldig godt fornøyd med både oppfølging, service og fleksibilitet for øvrig.
Det er også en stor fordel i forhold til E134-prosjektet at Utleiesenteret har egen avdeling på Kongsberg, sier prosjektleder Kristoffer B. Aase i HAG Anlegg.

41 Volvo-maskiner i én handel

08.02.17
Utleiesenteret AS, Drammen, Akershus Utleie AS, Romerike, og Høydespesialisten AS i Oslo har bestilt 41 Volvo-maskiner. Dette er en av Volvo Maskins største leveranser i antall maskiner.

Volvo-handel

De tre utleieselskapene har samlet over 200 Volvo-maskiner.
Fra venstre: Lasse Kjøsterud, Utleiesenteret AS, Tommy Jensen, Høydespesialisten AS, Ole Blakisrud og Alfred Bakken, begge Akershus Utleie og Volvo-selgerne Dag Bjørnar Dønnum Jensen og Kim Nymo. Foto: Hans Fossum

I handelen inngår hjullastere fra 4,3-19 tonn, beltegravere fra 1,8-30 tonn, hjulgravere fra 6-16 tonn, tre Volvo A25G dumpere (nyttelast 25 tonn) samt to valser, fremgår det av pressmeldingen fra Volvo Maskin.

Samle kreftene
I midten av desember 2016 kjøpte gründerne og investorene Rune Isachsen og Terje Stykket (begge fra Buskerud) 51% av aksjene i de tre utleieselskapene. Samlet har de tre selskapene, som holder til i Kongsberg, Drammen, Oslo og på Gardermoen, over 100 ansatte og en omsetning på over 300 millioner kroner.

Ved å forene kreftene skal kundene få et mer komplett tilbud både med hensyn til materiell, service og geografisk dekning. Samlet skal de tre bli den største aktøren innen utleie av maskiner og materiell på Østlandet. Blant annet disponerer de totalt 900 lifter og 100 gravemaskiner.

Nytt anlegg
Akershus Utleie flytter 20. februar inn i et nytt anlegg i Gardermoen Vest Næringspark på Moreppen i Nannestad. Anlegget med brutto bruksflate på ca. 6000 kvadratmeter er skreddersydd for utleievirksomhet.

– Det nye anlegget skal bli CO2-nøytralt, med en høy miljøprofil. Blant annet ser vi om det er mulig å bli selvforsynte med strøm ved hjelp av solcelleteknologi. Oppvarming skal skje med flisfyring, sier daglig leder i Akershus Utleie, Alfred Bakken.

Godt samarbeid
Selskapene har også tidligere hatt et tett samarbeid med Volvo Maskin. De tre selskapene har samlet over 200 Volvo-maskiner.

– Vi er godt fornøyd med samarbeidet med Volvo Maskin. Totaløkonomi er viktig, og Volvo har gode produkter med lave vedlikeholdskostnader og god annenhåndsverdi. Maskinene tilfredsstiller kundenes krav og er etterspurt i markedet blant annet på grunn av et godt førermiljø, sier Lasse Kjøsterud, daglig leder i Utleiesenteret AS.

De 41 maskinene vil bli levert fortløpende fra nå og utover våren.

100 ansatte får nye eiere

Investorer med gigantoppkjøp

16.12.16
Terje Stykket og Rune Isachsen går inn på eiersiden i tre nye selskaper.
Nå håper de å bli Østlandets største aktør i sin bransje.

utleiegr%c3%bcndere_breddebilde

SAMMEN OM UTLEIE:
Denne sekstetten går nå sammen for å satse tungt på utleiemarkedet. Fra venstre investor Rune Isachsen, styreleder i Akershus Utleie, Ole Blakisrud, daglig leder Utleiesenteret i Drammen, Lasse Kjøsterud, investor Terje Stykket, daglig leder Akershus Utleie, Alfred Bakken, og daglig leder i Høydespesialisten i Oslo, Tommy Jensen.

Over 100 ansatte
Det var fredag at de to gründerne og investorene offentliggjorde nyheten. Stykket og Isachsen har gjennom sine investorselskaper kjøpt 51 prosent av aksjene i de tre utleieselskapene Utleiesenteret i Drammen, Høydespesialisten i Oslo og Akershus Utleie.

Samlet har de tre selskapene, som holder til i Kongsberg, Drammen, Oslo og på Gardermoen, over 100 ansatte og en omsetning på rundt 300 millioner kroner.

Styreleder i Stykket Invest AS, Per Christian Voss, sier målet med det massive oppkjøpet er å utvikle den største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet.

– Utleiebransjen er spennende. Det pågår for tiden mange store prosjekter på Østlandet, og vi tror fortsatt det er muligheter for vekst i markedet, sier han.

Flere ansatte
Regnskapet viser at de tre selskapene har en solid økonomi. Det, og at de har ulike sentrale plasseringer på Østlandet, er noe av grunnen til at Stykket og Isachsen ønsket å investere i selskapene.
Voss sier til Drammens Tidende at de drøyt 100 ansatte i selskapene ikke vil merke noen umiddelbare forskjeller etter oppkjøpet. Det skal imidlertid utføres betydelig infrastrukturutbygginger. Anleggene skal bli større, nytt materiell skal kjøpes inn og antall ansatte skal øke over tid.

– Jeg tør ikke anslå hvor mange ansatte det er snakk om. Det er altfor tidlig, sier Voss.

Trygger arbeidsplassene
Lasse Kjøsterud står bak Utleiesenteret i Drammen, som også har avdeling i Kongsberg. Han sier den massive investeringen er med på å trygge arbeidsplassene i de tre selskapene.
– De nye eierne har ved flere anledninger vist at de evner å utvikle selskaper til store og solide enheter, uten at det går utover effektivitet og lønnsomhet. Sammen skal vi utvikle et meget konkurransedyktig selskap, forteller han.

Selskapene skal over tid bli til ett stort selskap med forskjellige avdelinger – trolig med samme plasseringer som i dag.

– Ønsker dere å bli Norges største utleieselskap, styreleder Per Christian Voss?

– Jeg skal være forsiktig med å slå fast at vi vil bli landets største, men at vi ønsker å vokse, er ingen hemmelighet, svarer han. Voss ønsker ikke å kommentere kjøpesummen overfor Drammens Tidende.

Suksessrike eikværinger
Terje Stykket er opprinnelig fra Mjøndalen, men bor for tiden på Høvik i Bærum. Han kjøpte konkursboet til helsekost og kosmetikkselskapet Validus på 90-tallet, men solgte livsverket for 600 millioner i 2013.
Stykket har også gjort suksess med gatekjøkkenmat, kiosker og taxfreehandel.

Rune Isachsen fra Vestfossen er mannen bak Isachsen Gruppen med 600 ansatte og en omsetning på 1,5 milliarder kroner. Han er fortsatt aktiv og engasjert i gründerverket, men er også lidenskapelig opptatt av bondeyrket på Ek gård.

Glassmonteringslift for teleskoptruck o.l.

 

Til montering av vinduer i høyden eller på vanskelig tilgjengelige steder

SL 400 Sky Lifter er et redskap for vakuumløft, beregnet for montering på basismaskiner som teleskoptrucker, kraner og minilastere.

vakumaggregat-sky-lift-sl400-2 Vindusløfteren er opprinnelig utviklet av Chrois, som står bak mange spesialløsninger til entreprenører og byggefirmaer. Smartlift har overtatt produksjonen og rettighetene og har sammen med Chrois videreutviklet vindusløfteren med bl.a. Linak aktuatorer, som Smartlift også anvender på sine øvrige lifter.
Kombinasjonen av saksedesignet og et nyutviklet dreiehode gir seks forskjellige justeringsmuligheter og en meget høy presisjon.

Vindusløfteren er opprinnelig utviklet av Chrois, som står bak mange spesialløsninger til entreprenører og byggefirmaer. Smartlift har overtatt produksjonen og rettighetene og har sammen med Chrois videreutviklet vindusløfteren med bl.a. Linak aktuatorer, som Smartlift også anvender på sine øvrige lifter.
Kombinasjonen av saksedesignet og et nyutviklet dreiehode gir seks forskjellige justeringsmuligheter og en meget høy presisjon.

SL 400 Sky Lifter er et redskap, som styres fra en fjernbetjening og kan arbeide med meget stor nøyaktighet.
Det betyr at det manuelle arbeidet med å få tunge vinduespartier eller fasadeplater på plass er minimert.
Dette gir både høyere effektivitet og et bedre arbeidsmiljø.

Skylifterens rekkevidde og løftehøyde avhenger av basismaskinen.
Montert på en lastbilkran eller en spiderkran er det en stor operasjonsradius ut fra basismaskinen, og på en teleskoptruck eller minilaster kan emnene flyttes rundt på byggeplassen og monteres i samme operasjon.

Ut over vinduer og dører kan Skylifteren anvendes til alle materialer med en lufttett og glatt overflate hvor vakuumløfteren kan få sugetak, som f.eks. metallfasadeplater, parocelementer, fibersementplater og lignende.

 • Millimeterpresisjon
 • Trinnløs i alle bevegelser (rotasjon, tilt, vipp)
 • Radiostyring av alle funksjoner
 • Stor løftekapasitet
 • Sikker ansuging med to vakuumkretser
 • Rekkevidden for fjernbetjeningen er 100 m.
 • Kjører non-stop med ekstra batteri (ekstra utstyr) som skiftes på et øyeblikk uten bruk av verktøy

Se demonstrasjonsvideo under her

Storavtale til Utleiesenteret på Follobanen

Utleiesenteret med storavtale på Follobanen

Fra venstre: Jan Brock Støa, salger og Morten Dahl, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret, Javier García Giménez, procurement engineer AGJV.

Utleiesenteret har inngått en avtale om levering av utstyr til Follobanen.

Utleiesenteret AS har nylig inngått en samarbeidsavtale med arbeidsfellesskapet Acciona Infraestructuras and Ghella ANS (AGJV) om leveranse av maskiner og utstyr til selskapets jobb med Norges største samferdselsprosjekt, Follobanen.

– Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som samarbeidspartner til AGJV til dette prestisjefylte prosjektet. Vi har allerede jobbet med AGJV i noen måneder, og blitt godt kjent med dem, og det har nok hatt sitt å si for at vi har fått denne kontrakten, forteller salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl i en pressemelding.

Follobanen består av et nytt dobbeltspor fra Oslo S til Ski, og får landets hittil lengste jernbanetunnel på 20 kilometer. Det er Jernbaneverket som står bak prosjektet, som vil tilrettelegge for flere persontog, flere godstog, et mer forutsigbart tilbud og redusert reisetid.

AGJV har ansvaret for tunnelboringen, og bruker tunellboremaskiner som har en diameter på i underkant av ti meter.

– Vi skal stort sett levere alt av utstyr fra strømaggregater til gravemaskiner. Vi vil også samarbeide tett med AGJV med en egen dedikert selger og dedikerte servicefolk.

For Utleiesenteret AS er dette en langsiktig avtale, som betyr mye for Buskerud-firmaet som ble etablert i 1991.

– Vi har alltid vært opptatt av å være gode på oppfølging, logistikk, service og fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra AGJV er at det er nettopp disse egenskapene som var avgjørende for at vi ble valgt som leverandør til prosjektet på Follobanen, avslutter Dahl.

____

Vedlagte bilde kan brukes fritt.

For mer informasjon:
Morten Dahl: 908 36 820

Ny vaskehenger og jordfreser

Utleiesenteret AS gratuleres med ny høytrykksvasker og jordfreser.

Inge Dalseth fra Limaco har i dag vært på en veldig hyggelig overlevering av to nye maskiner til Utleiesenteret AS i Drammen. Èn tilhengermontert varmtvanns høytrykksspyler fra Brendon produsert i Storbritannia, og én Barreto helhydraulisk hingst av en jordfreser produsert i Oregon, USA.

Daglig leder Lasse Kjøsterud bestilte maskinene nylig, og Trond Gulbrandsen som er ansvarlig for maskinene tok imot Ben Joachim og Inge fra Limaco på plassen deres på Danrudveien 75 i Drammen. Etter en gjennomgang av drift og vedlikehold fikk maskinene reklame fra Utleiesenteret påklistret, og de gikk begge to rett ut i utleie.

Vi er veldig glade for å kunne levere disse maskinene som er ansett som de mest robuste og brukervennlige i markedet, og spesielt egnet for utleie til mange forskjellige brukere. Inntjeningspotensialet er stort grunnet lang levetid, høy annenhåndsverdi og mange fornøyde brukere på utstyret.

Et bra tilskudd til en meget profesjonell og kvalitetsbevisst utleieaktør som Utleiesenteret.

 

 

Ben Joachim fra Limaco som instruerer Trond litt om det tekniske ved høytrykksvaskeren fra Brendon.

 

Den nye jordfreseren, en skikkelig hissigpropp fra Barreto.

Et av Europas raskest voksende selskaper

«On behalf of Inc., I am delighted to inform you that Utleiesenteret As has earned the position of 4948 on the 2015 Inc. 5000 Europe, Inc.’s first ever ranking of the fastest-growing privately held companies in the European continent.»
                                                                                       Eric Schurenberg, President and Editor-in-Chief – Inc. Magazine

I over 34 år har Inc. Magazine invitert de raskest voksende privateide selskapene i Europa i en ekslusiv klubb. For å bli ett av deres utvalgte 5000 selskaper blant de flere millionene som finnes der ute må en ha stor økning i omsetningen hvert år fra oppstarten.

Vi er med dette beviset, meget stolte av å ha kommet inn på listen over Europas 5000 raskest voksende privateide selskaper. Det betyr at vi faktisk ligger i samme stamtavle med bl.a. Microsoft, Zappos, Intuit og deler liste med selskaper som Zalango, Klikk Reiser og Kreiss SIA for å nevne noen.

Først i Drammen – så i Paris

Allerede før Volvo har lansert sin EC220E i Paris, har vi sikret oss en.

Overleveringen av den nye beltegraveren EC220E (21-25 tonn) fant sted tirsdag 17. februar.
Utleiesenteret AS har et 70-talls anleggsmaskiner, 35 av disse er Volvo-maskiner (minigravere, små hjullastere, valser).

Den nye Volvo-graveren på ca. 22 tonn og er pr.skrivende stund selskapets største gravemaskin.
Den er levert med skuffer fra Gjerstad Mek. og SMP og rotortilt fra Steelwrist.
Drammensfirmaet har i tillegg ca. 250 lifter i sin utleiepark.

STEG IV-MOTOR

Nykommeren fra Volvo har Steg IV-motor (AdBlue), kraftigere hydraulikk, nye oppgraderinger i førerhytta og økt sikkerhet og servicevennlighet for å nevne noe.

Beltegraverens hydraulikksystem (2×207 l/min) er elektronisk styrt og sammen med Volvos ECO Mode-system, oppnås maksimalt «uttak» av motorkreftene, forbedret samkjøring og raskere syklustider.
Produktiviteten er økt med 7% og svingkreftene med 8%, fremgår det av pressemeldingen.

Beltemaskinen er utstyrt med automatisk motorkutt som innebærer at motoren stoppes automatisk om maskinen ikke har vært i drift på 5 minutter (standard oppsett).
Funksjonen bidrar til å redusere drivstofforbruket/-kostnader og støy.

HYTTEMILJØET

Førerhytta er utstyrt med 8 tommers LCD-skjerm, færre brytere og knapper, større lagringsplass, Bluetooth og håndsfri-løsning. Enkelte funksjoner kan programmeres med en knapp på venstre spak

Nye EC220EL har ekstra kraftige bukplater for beskyttelse og økt slitestyrke i tøft terreng. Ifølge Volvo er også servicevennligheten i varetatt, alle filtre er gruppert og nås enkelt fra bakkenivå, det gjelder også batteriene.

Solide rekkverk på maskinen gir beskyttelse for dem som beveger seg på maskinen. Perforerte antiskliplater i trinnene er også på plass.

NØKKELDATA EC220E:

 • Vekt: 21-25 tonn
 • Motor: Volvo D6J (129 kW/175 hk)
 • Løftekapasitet: 7,57 tonn, 5,7 m bom/2,9 m stikke
 • Rekkevidde: 9,93 m
 • Gravedybde 6,73 m.

LES MER OM PRODUKTET

Oppdaterte prislister

Alle våre prislister ligger digitalt slik at våre kunder kan orientere seg om kostnadsnivå før en setter opp bestilling. Listene er nå oppdatert med priser for 2017 fordelt på kategori.

Se prislister