Entreprenør ønsket én leverandør – valgte Utleiesenteret

A Bygg Entreprenør ønsket å samle all leie av maskiner og utstyr hos én leverandør. Utleiesenteret «trakk det lengste strået» i konkurransen.

– A Bygg Entreprenør har mange store og krevende oppdrag, og selskapet er en av landets ledende på logistikk- og næringsbygg. Det er en stor anerkjennelse for oss å bli valgt som eneleverandør, uttaler Morten Dahl, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret. Kontrakten har en årlig verdi på 15-20 millioner kroner.

Innkjøpssjef Kenneth Egeland i A Bygg Entreprenør opplyser at Utleiesenteret presenterte det mest attraktive tilbudet da A Bygg inviterte leverandører til å konkurrere.

– Selskapets løsninger, sortiment, fleksibilitet og pris er konkurransedyktig. Godt posisjonerte avdelinger på Østlandet sikrer oss raske og riktige leveranser til våre prosjekter, sier innkjøpssjef Egeland. Han legger til at selskapet har god erfaring med Utleiesenteret fra tidligere.

Salgs- og markedssjef Dahl tar kontrakten som en bekreftelse på Utleiesenterets servicenivå og bredden i utvalget.

– Vi leverer alt fra modulbygg til oppvarming av byggeplassen. A Byggs avgjørelse viser også at vår ambisjon om å ta posisjonen som det grønne og miljøvennlige utleieselskapet i bygg- og anleggsbransjen er viktig. Utleiesenteret var for eksempel den første utleieaktøren som kunne tilby mobil varme med bioenergi til byggeplassene, sier Dahl. Innkjøpssjefen i A Bygg Entreprenør bekrefter at de to selskapene matcher hverandre på ambisjonene om å levere bærekraftige løsninger.

Utleiesenteret er en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet. Selskapet har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen og omsetter for ca. 300 millioner kroner. A Bygg Entreprenør har hovedkontor i Oslo og utfører oppdrag over hele Østlandet. Selskapet omsetter for ca. 600 millioner kroner og har 38 medarbeidere.

Blir eneleverandør: Utleiesenteret vant konkurransen da A Bygg Entreprenør ønsket å samle leie av utstyr til byggeplassene hos én leverandør.
Fra venstre anleggsleder Geir Arne Johansen i A Bygg, innkjøpssjef Kenneth Egeland i A Bygg, salgs- og markedssjef Morten Dahl i Utleiesenteret og selger/kundeansvarlig Kenneth Stavedal i Utleiesenteret.