Glassmonteringslift for teleskoptruck o.l.

 

Til montering av vinduer i høyden eller på vanskelig tilgjengelige steder

SL 400 Sky Lifter er et redskap for vakuumløft, beregnet for montering på basismaskiner som teleskoptrucker, kraner og minilastere.

vakumaggregat-sky-lift-sl400-2 Vindusløfteren er opprinnelig utviklet av Chrois, som står bak mange spesialløsninger til entreprenører og byggefirmaer. Smartlift har overtatt produksjonen og rettighetene og har sammen med Chrois videreutviklet vindusløfteren med bl.a. Linak aktuatorer, som Smartlift også anvender på sine øvrige lifter.
Kombinasjonen av saksedesignet og et nyutviklet dreiehode gir seks forskjellige justeringsmuligheter og en meget høy presisjon.

Vindusløfteren er opprinnelig utviklet av Chrois, som står bak mange spesialløsninger til entreprenører og byggefirmaer. Smartlift har overtatt produksjonen og rettighetene og har sammen med Chrois videreutviklet vindusløfteren med bl.a. Linak aktuatorer, som Smartlift også anvender på sine øvrige lifter.
Kombinasjonen av saksedesignet og et nyutviklet dreiehode gir seks forskjellige justeringsmuligheter og en meget høy presisjon.

SL 400 Sky Lifter er et redskap, som styres fra en fjernbetjening og kan arbeide med meget stor nøyaktighet.
Det betyr at det manuelle arbeidet med å få tunge vinduespartier eller fasadeplater på plass er minimert.
Dette gir både høyere effektivitet og et bedre arbeidsmiljø.

Skylifterens rekkevidde og løftehøyde avhenger av basismaskinen.
Montert på en lastbilkran eller en spiderkran er det en stor operasjonsradius ut fra basismaskinen, og på en teleskoptruck eller minilaster kan emnene flyttes rundt på byggeplassen og monteres i samme operasjon.

Ut over vinduer og dører kan Skylifteren anvendes til alle materialer med en lufttett og glatt overflate hvor vakuumløfteren kan få sugetak, som f.eks. metallfasadeplater, parocelementer, fibersementplater og lignende.

  • Millimeterpresisjon
  • Trinnløs i alle bevegelser (rotasjon, tilt, vipp)
  • Radiostyring av alle funksjoner
  • Stor løftekapasitet
  • Sikker ansuging med to vakuumkretser
  • Rekkevidden for fjernbetjeningen er 100 m.
  • Kjører non-stop med ekstra batteri (ekstra utstyr) som skiftes på et øyeblikk uten bruk av verktøy

Se demonstrasjonsvideo under her