Storavtale til Utleiesenteret på Follobanen

Utleiesenteret med storavtale på Follobanen

Fra venstre: Jan Brock Støa, salger og Morten Dahl, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret, Javier García Giménez, procurement engineer AGJV.

Utleiesenteret har inngått en avtale om levering av utstyr til Follobanen.

Utleiesenteret AS har nylig inngått en samarbeidsavtale med arbeidsfellesskapet Acciona Infraestructuras and Ghella ANS (AGJV) om leveranse av maskiner og utstyr til selskapets jobb med Norges største samferdselsprosjekt, Follobanen.

– Vi er veldig stolte over å ha blitt valgt som samarbeidspartner til AGJV til dette prestisjefylte prosjektet. Vi har allerede jobbet med AGJV i noen måneder, og blitt godt kjent med dem, og det har nok hatt sitt å si for at vi har fått denne kontrakten, forteller salgs- og markedssjef hos Utleiesenteret AS, Morten Dahl i en pressemelding.

Follobanen består av et nytt dobbeltspor fra Oslo S til Ski, og får landets hittil lengste jernbanetunnel på 20 kilometer. Det er Jernbaneverket som står bak prosjektet, som vil tilrettelegge for flere persontog, flere godstog, et mer forutsigbart tilbud og redusert reisetid.

AGJV har ansvaret for tunnelboringen, og bruker tunellboremaskiner som har en diameter på i underkant av ti meter.

– Vi skal stort sett levere alt av utstyr fra strømaggregater til gravemaskiner. Vi vil også samarbeide tett med AGJV med en egen dedikert selger og dedikerte servicefolk.

For Utleiesenteret AS er dette en langsiktig avtale, som betyr mye for Buskerud-firmaet som ble etablert i 1991.

– Vi har alltid vært opptatt av å være gode på oppfølging, logistikk, service og fleksibilitet. Tilbakemeldingene fra AGJV er at det er nettopp disse egenskapene som var avgjørende for at vi ble valgt som leverandør til prosjektet på Follobanen, avslutter Dahl.

____

Vedlagte bilde kan brukes fritt.

For mer informasjon:
Morten Dahl: 908 36 820