Storkontrakt til UtleiesenteretTETT SAMARBEID:
Marius Johansen(t.v.) og Morten Dahl fra Utleiesenteret AS sammen med daglig leder Hans Olav Storkås og avdelingsdirektør Christian Skodde i NRC Group Norge AS etter at den nye kontrakten er undertegnet. Foto: Torbjørn Tandberg
Utleiesenteret AS blir en av to hovedleverandører til storkonsernet NRC Group i Norge. Den nye avtalen har en verdi på over 50 millioner kroner.

Utleiesenteret AS, som har avdelinger i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen, er nå en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med over 350 millioner kroner i omsetning samt 900 lifter og over 200 anleggsmaskiner til utleie.

Nå inngår utleieselskapet nok en storkontrakt. Denne gangen med NRC Group som er en ledende entreprenør innen baneinfrastruktur i Norge og Sverige med over 600 ansatte og en omsetning i fjor på 2,4 milliarder kroner. Selskapet, som har hovedkontor på Lysaker, har hatt en betydelig vekst de siste årene, og målet er å bli Nordens ledende entreprenør innen baneinfrastruktur.

TOTALPAKKE
Nå har NRC Group Norge AS gått til det skrittet å sikre seg Utleiesenteret AS som en av to hovedleverandører av maskiner og utstyr. Onsdag ble det inngått en treårig avtale mellom de to partene med en samlet verdi på over 50 millioner kroner.

– Utleiesenteret fikk kontrakten i tøff konkurranse med en rekke av de største aktørene i Norge som vi har benyttet tidligere. Valget er gjort basert på en totalpakke der både pris, kvalitet, kapasitet, service og tilgjengelighet var viktige faktorer, opplyser avdelingsdirektør i NRC Group Norge AS, Christian Skodde, i en pressemelding. Avdelingsdirektør påpeker at det også var viktig at Utleiesenteret hadde en rekke sentrale lokasjoner på Østlandet.

 – VELLYKKET SATSING
– Uteleiesenteret har et ønske om å styrke oss ytterligere innen bygg- og anlegg, og det er derfor veldig hyggelig at et stort selskap som NRC Group har valgt oss som en av to hovedleverandører i Norge.  Det viser at satsingen har gitt resultater, sier salgs- og markedssjef i Utleiesenteret AS, Morten Dahl i en pressemelding.

– Det er også verdt å merke seg at en av fordelene som ble trukket fram når det gjelder valget av Utleiesenteret er at vi nå har lokasjoner på fire sentrale steder på Østlandet. Dette viser at fusjonen og omorganiseringen har gitt en ønsket effekt, påpeker Dahl.