Møter snøen på OSL med ny kontrakt og nye maskiner

Nå kan snøen lave ned over landets hovedflyplass.
Medlemmene i Ullensaker Bygdeservice møter den med ny brøytekontrakt med Mesta og splitter nye maskiner fra Utleiesenteret.

Ullensaker Bygdeservice ble valgt som en av underleverandørene da Mesta vant kontrakten på vinterdrift på Oslo lufthavn, Gardermoen. Kontrakten, som har en tydelig grønn profil, stiller store krav til maskinparken.

– For å stå best mulig rustet til å møte vinterens utfordringer, har vi valgt å inngå leieavtale på ni splitter nye hjullastere til oppdraget, sier daglig leder i Ullensaker Bygdeservice, Lars Steinar Sundby. Han opplyser at Utleiesenteret greide å innfri selskapets krav til miljøprofil, service, kvalitet og fleksibilitet. At Utleiesenteret har egen avdeling rett ved flyplassen, ga selskapets tilbud en ekstra verdi.

– Vi leier maskinene om vinteren når vi har behov for dem. Når våren kommer, går de tilbake til ordinær utleie i Utleiesenterets regi. Et godt eksempel på en bærekraftig løsning som er fordelaktig for alle parter, sier Sundby.

De ni hjullasterne, som er fra 14 til 25 tonn, ble overlevert på Gardermoen forleden.  For Utleiesenteret, som er en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet, betyr kontrakten at selskapet er «inne» på OSL.

Salgs- og markedssjef Morten Dahl opplyser at en av selskapets avdelinger ligger på Gardermoen, ikke langt fra flyplassen. De øvrige ligger i Oslo, Drammen og Kongsberg.

– Vi gleder oss over at vår fleksibilitet, service, tilstedeværelse og miljøprofil vil bidra til at Ullensaker Bygdeservice kan gjøre en best mulig jobb med snøryddingen på landets hovedflyplass, sier Dahl.

Bilde:

Til å gjøre snøryddejobben på OSL, har Ullensaker Bygdeservice leid splitter nye hjullastere av Utleiesenteret.
Fra venstre daglig leder i Ullensaker Bygdeservice, Lars Steinar Sundby, salgs- og markedssjef i Utleiesenteret, Morten Dahl, og selger Dag Bjørnar Dønnum i Volvo Maskin.

Ber ansatte handle lokalt

Covid-19-pandemien minner oss om hvor viktig hver enkelt arbeidsplass er for verdiskapningen i samfunnet.

– Dette blir tydeliggjort i år som julebordene må avlyses, sier Morten Dahl som er salgs- og markedssjef i Utleiesenteret.
De gir medarbeiderne gavekort i stedet for julebord og ber dem bruke pengene lokalt.
Utleiesenteret driver virksomhet over store deler av Østlandet med utgangspunkt i de lokale avdelingene i Kongsberg, Drammen, Oslo og på Gardermoen.

– Hvert år arrangerer vi julebord avdelingsvis.
I år fører pandemien til at alle julebord dessverre må avlyses.
I stedet for å spare pengene, har vi valgt å gi hver ansatt et gavekort på tusen kroner.
Enda viktigere er oppfordringen vi sender med på veien: Bruk gavekortet lokalt, sier Morten Dahl.

Salgs- og markedssjefen opplyser at Utleiesenteret merker konsekvensene av pandemien, men at det er mange andre virksomheter som har det mye mer krevende, for eksempel de bedriftene som har vært tvunget til å stenge helt eller delvis.

– Vi er alle avhengig av at det er aktivitet i samfunnet. For oss er bygg- og anleggsbransjen spesielt viktig, og aktiviteten er ganske god.
Da er det vår tur til å bidra. Når julebordet må kuttes, er det ikke naturlig å spare pengene.
Vi bruker dem, og vi oppfordrer våre medarbeidere til å handle på de stedene vi driver vår virksomhet.
Det er jo der våre 87 medarbeidere bor og det er der de er avhengig av at det blir opprettholdt aktivitet, sier Dahl.


Fra venstre:
Morten Dahl, Christer Solvang og Glenn Tore Nordmarken
Bruk pengene lokalt, oppfordrer salgs – og markedssjef Morten Dahl. De bruker midlene fra det avlyste julebordet på gavekort til de ansatte.

Brann- og varslingssystemer

Vi kan nå levere trådløse varslingssystemer for din byggeplass.

WES3 er det siste innen innovasjon innen brann og nødalarmsystemer utviklet av Ramtech Electronics.
EN54-kompatibelt, dette avanserte systemet er utviklet og konstruert for å gi en enkel, rask og sikker metode for å kommunisere brann og medisinske nødsituasjoner i de komplekse miljøforholdene på byggeplasser.

WES3 bygger på suksessen med Ramtech Electronics banebrytende WES + -serie ved å bruke Ramtechs interne ekspertise innen trådløs teknologi, og tilbyr de mest oppdaterte trådløse brann- / evakueringsalarmer som er tilgjengelige på markedet.

Det mest avanserte systemet de har produsert er WES3, dette er utviklet for å beskytte personell og eiendom.

WES-systemet har blitt etablert som det valgte systemet for mange industrier over hele kloden, fra skoler til museer, kraftstasjoner til jernbanedepoter.
Dersom man trenger en trådløs alarm for brann eller evakuering, er WES3 det rette valget.

WES3 kombinerer brukervennlighet, systempålitelighet og det høyeste nivået av tredjepartssertifisering.
Systemet er i samsvar med EN54 del 25 og var det første på markedet som ble det.

Ta kontakt for mer informasjon.